Σεισμόσ Αθήνα / Seismos A8hna Shmera Pi8anon Apo To Rhgma Ths Parnh8as Ta 3 7 Rixter Alphafreepress Gr : «πιθανόν από το ρήγμα της πάρνηθας τα 3,7 ρίχτερ».

Ο σεισμός είχε μέγεθος 3, 7 ρίχτερ και επίκεντρο την μεταμόρφωση» μας λέει για το σεισμό που χτύπησε την αθήνα στις 13.08 ο διευθυντής του . Σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα, μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, ο οποίος εντοπίζεται σε βάθος 14,8 χλμ, σε απόσταση 11χλμ. Το εστιακό βάθος και το επίκεντρο της δόνησης. «πιθανόν από το ρήγμα της πάρνηθας τα 3,7 ρίχτερ». Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και εστιακό βάθος μόλις 2χλμ.

Το εστιακό βάθος και το επίκεντρο της δόνησης. Wr4oh2xkqkamym
Wr4oh2xkqkamym from files.thetoc.gr
Οι κυριότεροι σεισμοί που έχουν πλήξει την ευρύτερη περιοχή της αθήνας και του λεκανοπεδίου από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα: «πιθανόν από το ρήγμα της πάρνηθας τα 3,7 ρίχτερ». Ισχυρή σεισμική δόνηση ισχύος 3,7 ρίχτερ, σημειώθηκε το μεσημέρι της κυριακής στην αθήνα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στην αθήνα. Σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα, μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, ο οποίος εντοπίζεται σε βάθος 14,8 χλμ, σε απόσταση 11χλμ. Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της κυριακής (12/9) στην αθηνα. Το εστιακό βάθος και το επίκεντρο της δόνησης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, ο σεισμός είχε ένταση 4 βαθμών της .

Σεισμοί | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismoi.

Ο σεισμός είχε μέγεθος 3, 7 ρίχτερ και επίκεντρο την μεταμόρφωση» μας λέει για το σεισμό που χτύπησε την αθήνα στις 13.08 ο διευθυντής του . Σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα, μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, ο οποίος εντοπίζεται σε βάθος 14,8 χλμ, σε απόσταση 11χλμ. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Σεισμοί | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismoi. Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και εστιακό βάθος μόλις 2χλμ. Ισχυρή σεισμική δόνηση ισχύος 3,7 ρίχτερ, σημειώθηκε το μεσημέρι της κυριακής στην αθήνα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στην αθήνα. Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της κυριακής (12/9) στην αθηνα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, ο σεισμός είχε ένταση 4 βαθμών της . Που έγινε αισθητός και στην αθήνα, σημειώθηκε λίγο μετά τη μία . Το εστιακό βάθος και το επίκεντρο της δόνησης. Οι κυριότεροι σεισμοί που έχουν πλήξει την ευρύτερη περιοχή της αθήνας και του λεκανοπεδίου από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα: «πιθανόν από το ρήγμα της πάρνηθας τα 3,7 ρίχτερ».

Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και εστιακό βάθος μόλις 2χλμ. Οι κυριότεροι σεισμοί που έχουν πλήξει την ευρύτερη περιοχή της αθήνας και του λεκανοπεδίου από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα: Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, ο σεισμός είχε ένταση 4 βαθμών της . Σεισμοί | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismoi. Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της κυριακής (12/9) στην αθηνα.

«πιθανόν από το ρήγμα της πάρνηθας τα 3,7 ρίχτερ». Megalos Seismos Twra Egine Poly Ais8htos Sthn A8hna Newsbeast
Megalos Seismos Twra Egine Poly Ais8htos Sthn A8hna Newsbeast from www.newsbeast.gr
Σεισμοί | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismoi. Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και εστιακό βάθος μόλις 2χλμ. Ο σεισμός είχε μέγεθος 3, 7 ρίχτερ και επίκεντρο την μεταμόρφωση» μας λέει για το σεισμό που χτύπησε την αθήνα στις 13.08 ο διευθυντής του . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . «πιθανόν από το ρήγμα της πάρνηθας τα 3,7 ρίχτερ». Ισχυρή σεισμική δόνηση ισχύος 3,7 ρίχτερ, σημειώθηκε το μεσημέρι της κυριακής στην αθήνα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στην αθήνα. Που έγινε αισθητός και στην αθήνα, σημειώθηκε λίγο μετά τη μία .

Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της κυριακής (12/9) στην αθηνα.

Ο σεισμός είχε μέγεθος 3, 7 ρίχτερ και επίκεντρο την μεταμόρφωση» μας λέει για το σεισμό που χτύπησε την αθήνα στις 13.08 ο διευθυντής του . Σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα, μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, ο οποίος εντοπίζεται σε βάθος 14,8 χλμ, σε απόσταση 11χλμ. Σεισμοί | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismoi. Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της κυριακής (12/9) στην αθηνα. Το εστιακό βάθος και το επίκεντρο της δόνησης. «πιθανόν από το ρήγμα της πάρνηθας τα 3,7 ρίχτερ». Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, ο σεισμός είχε ένταση 4 βαθμών της . Που έγινε αισθητός και στην αθήνα, σημειώθηκε λίγο μετά τη μία . Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στην αθήνα. Ισχυρή σεισμική δόνηση ισχύος 3,7 ρίχτερ, σημειώθηκε το μεσημέρι της κυριακής στην αθήνα. Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και εστιακό βάθος μόλις 2χλμ. Οι κυριότεροι σεισμοί που έχουν πλήξει την ευρύτερη περιοχή της αθήνας και του λεκανοπεδίου από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα: Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του .

Οι κυριότεροι σεισμοί που έχουν πλήξει την ευρύτερη περιοχή της αθήνας και του λεκανοπεδίου από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα: Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της κυριακής (12/9) στην αθηνα. Ισχυρή σεισμική δόνηση ισχύος 3,7 ρίχτερ, σημειώθηκε το μεσημέρι της κυριακής στην αθήνα. Σεισμοί | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismoi. Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και εστιακό βάθος μόλις 2χλμ.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, ο σεισμός είχε ένταση 4 βαθμών της . 3bkjijxhpcvs2m
3bkjijxhpcvs2m from www.topontiki.gr
Ο σεισμός είχε μέγεθος 3, 7 ρίχτερ και επίκεντρο την μεταμόρφωση» μας λέει για το σεισμό που χτύπησε την αθήνα στις 13.08 ο διευθυντής του . Ισχυρή σεισμική δόνηση ισχύος 3,7 ρίχτερ, σημειώθηκε το μεσημέρι της κυριακής στην αθήνα. Το εστιακό βάθος και το επίκεντρο της δόνησης. «πιθανόν από το ρήγμα της πάρνηθας τα 3,7 ρίχτερ». Σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα, μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, ο οποίος εντοπίζεται σε βάθος 14,8 χλμ, σε απόσταση 11χλμ. Σεισμοί | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismoi. Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και εστιακό βάθος μόλις 2χλμ. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του .

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, ο σεισμός είχε ένταση 4 βαθμών της .

Ο σεισμός είχε μέγεθος 3, 7 ρίχτερ και επίκεντρο την μεταμόρφωση» μας λέει για το σεισμό που χτύπησε την αθήνα στις 13.08 ο διευθυντής του . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Οι κυριότεροι σεισμοί που έχουν πλήξει την ευρύτερη περιοχή της αθήνας και του λεκανοπεδίου από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα: Που έγινε αισθητός και στην αθήνα, σημειώθηκε λίγο μετά τη μία . Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της κυριακής (12/9) στην αθηνα. Ισχυρή σεισμική δόνηση ισχύος 3,7 ρίχτερ, σημειώθηκε το μεσημέρι της κυριακής στην αθήνα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στην αθήνα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, ο σεισμός είχε ένταση 4 βαθμών της . «πιθανόν από το ρήγμα της πάρνηθας τα 3,7 ρίχτερ». Σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα, μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, ο οποίος εντοπίζεται σε βάθος 14,8 χλμ, σε απόσταση 11χλμ. Σεισμοί | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismoi. Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και εστιακό βάθος μόλις 2χλμ. Το εστιακό βάθος και το επίκεντρο της δόνησης.

Σεισμόσ Αθήνα / Seismos A8hna Shmera Pi8anon Apo To Rhgma Ths Parnh8as Ta 3 7 Rixter Alphafreepress Gr : «πιθανόν από το ρήγμα της πάρνηθας τα 3,7 ρίχτερ».. Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της κυριακής (12/9) στην αθηνα. «πιθανόν από το ρήγμα της πάρνηθας τα 3,7 ρίχτερ». Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στην αθήνα. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, ο σεισμός είχε ένταση 4 βαθμών της .